Brannstasjonen i Drammen var åpent på Lørdag. Og da var masse folk! Alvilde satt i noen Brannbiler, spiste pølse, vaffler og drakk brus. Hun måtte også klattre i en Brann-båt. Etter hun hadde klart Rebus-Løpet, fikk hun også sitt eget hjelm - et ekte brannman-hjelm.

Etter brannstasjonen gikk vi videre til Strømsø-Torget. Globus-festivalet var i full fart. Masse mat og kulturer fra allslags steder i verden. Vi spiste oss mett, så på Lama, danset til musikk og så på noen danser også. Alvilde likte veldig indiske jenter, som danset på scenen. Mest opptatt var hun likevel av hip-hop områden til barna. Hun likte vel å ligge på store, digge puter, høre på musikk og se på noen som rapper. Ved siden av var en liten skate-park. Hun skjønnte at hun var litt for små for dette. Men likevel var hun veldig imponert av guttene og jentene som skatet og hun fortalte at hun ønsket seg også et skate-board. Et Elsa-skateboard selvfølgelig.

Mye folk og mye å se på er slitsomt, selv for Alvilde. Så gikk vi hjem etterpå, spiste krumkake og så på Pippi-Langstrømpa.