Torsdag var det ikke god vær. Det var lenge siden, siden vi har vært på Lekeland med Alvilde. Hun husket det ikke faktisk. Da var overraskelsen stor og gleden enda større. For Mamma og Pappa var det en greit måte for å holde Alvilde i humøret, tilbringe litt tid med hun og samtidig kunne slippe hun litt fri alene også.
Alvilde var veldig glad, sprang rundt overall. Pappa brukte også anledningen for å leke litt og siden han ikke husket at han vart på Lekeland når han var ung, så gjenopplevde han bare litt leking sammen med Alvilde. Till slutt var det opp til tre timer vi tilbrakte der. Alvilde tok bare en pause for å spise en is og måtte ellers leke hele tide. Vi glemmte litt tida og glemmte litt å spise. Der førte til at Alvilde var litt sint til slutt fram til vi satt inn noen Fiskekaker inni hun. Da gikk det bra igjen.

Mandag var første dagen i barnehagen igjen. Det var gøy. Selv om Alvilde har nytet ferien sin, likte hun å være tilbake i barnehagen. So mange andre barn å leke med.

På natta skjedde nå rare ting. Alvilde ville en kveld ikke legge seg. Etter vi fikk hun i senga si, så hørte vi etter stund gråting fra romet hennes. Mamma gikk opp for å sjekke.
Det viste seg at Alvilde var i senga si med et bildet som pleier å stå på kommoden hennes. Bildet ble tatt før Alvilde var født og der er bare Mamma og Pappa på den. Alvilde sa at hun ønsket hun kunne være med på bildet og hun var veldig lei for at hun ikke var med på bildet. Hun var veldig, veldig lei seg. Så fikk hun lov til å være nede med oss igjen. Samme skjedde natt etterpå.
Vi tror at hun vel hører at Søsteren hennes er nede med oss og hun vil være med. Hun sliter veldig med det. Pappa tok ned bildet en gang og erstattet det med et bildet fra Gaustadtoppen hvor alle var med. Det var ikke bra heller. Pappa fikk kjeft av Alvilde mitt på natta når hun skjønnte at det var et annet bildet på kommoden. Wow. Da snudde seg plutselig mening og det gamle bildet skulle komme tilbake (Vet hun hva hun vil?)