Hui? Hva skjer? Alvilde har sovet to natt i råd i eget seng og ikke kommet i store seng midt på natta? Hæ? Andre gangen har hun prøvt, men plutselig så var det mulig å overbevise hun å sove igjen? Det har aldri skjedd før! Vi er litt stolt av hun.

Tirsdag hentet Pappa Alvilde fra barnehagen med sykklen. Hun hadde med seg sparkesykklen: “Pappa, vil du se hvordan jeg gjør det uten holde fast?” - “Nei, takk” - “Se nå: wooohhheeeiiiiiiii”. Pappas lille hjerte stoppet.

Senere den kvelden kommet bestemor og bestefar fra Sandnessjøen med bobilen og satt seg fast på innkjørslen. De hadde ikke møtt Alvilde lille søster enda. Endelig noen til for å leke med, synes Alvilde. Hun fikk også en dokke til med tilbehør. Dokken skal hete Serine, kan drikke og tisse og fulle opp bleier og har også en potte.

Sønndag hadde bestemor vel tenkt å kunne sove litt lengre, men Super-Alvilde bestemmte når det var tid for å stå opp og banket på døra til Campingbilen. Da måtte Kaffeen står klar i kjøkken. Senere på dagen dro vi vil Mjøndalen for å spise litt ute. Etterpå - Alvilde har gledet seg lenge på det - dro vi til bondegården vi var i fjord og plukket bringebær! Det husket hun godt og det var kjempe gøy. 14 kurver endet opp i eesken.

På mandag var Oskar på besøk og begge to bestemmte seg å overnatte i Campingbilen i stedet sammen med Bestemor og Bestefar. De la seg - vel - ikke så tidlig, men sovet veldig fort. Søppelbilen neste morgen vekket bestemor og da tok det bare litt tid til de to unge også var våken.