En slitsom uke er over. Slitsomt for Alvilde. Fordi det var så morsomt.

På Lørdag var vi på besøk til Matthias, Olava, Thomas og Karoline. Matthias og Olava sin Pappa hadde en natt (litt ukontrollert av kjæresten sin), kjøpt den støte bade-bassenget han kunne finne på nettet. Og det måtte testes. Så står der i hagen et kjempestort, oppblasbart ting med sklie og vann og alt. Alvilde og Matthias begge to bare: opp, ned, opp, ned, opp, ned, opp, ned, osv. Innimellom litt frukt, chips og is og helt fra starten på nytt. Det var kjempe gøy. Hun ville helst ikke hjem hun.

Derfor sovet hun da på Sønndag også litt lengre. Pappa og hun sto opp sammen, men hun gikk ned litt før han. Da han kommet ned, fikk han for første gang laget Kaffe av hun. Det var kjempe bra. OK, kaffeen var fra dagen før og litt kaldt, men den var allerede i koppen som sto på kjøkkenbenken. Bra start!
Når resten hadde kommet i gang, alle hadde spist frokost og var fornøyed, så dro vi til Gilhusodden-Stranda på Lier. Med engangs-grill og nok mat tilbrakte vi da hele dagen. Alle koste seg (bare Serine ikke - hun sovet hele tida og ville ikke svømme). Men vannet var varmt og ikke dypt og Alvilde kunne bade igjen så mye hun bare ønsket.

Siden vi var i Lier kjørte vi også forbi huset og tittet litt på den. Mye hadde ikke skjedd enda. Desverre.
På veien hjem kjøpte vi oss en liten is. Ikke noe fra den bensinstasjonen hvor vi pleie å kjøpe is - bare et vanlig is. Overraskende nok prøvde Alvilde så godt hun kunne å spise, men klarte ikke alt. Rett før vi kommet hjem så hørte vi bare: “Kan noen ta isen min?”. Hun var så trøtt at hun sovet nesten av og da måtte noen passe på isen. 30 sek. etterpå sovet hun i bilen. Da var det bare å bære hun inn i senga.