Tirsdag var en spennende dag. Alvilde hadde slått seg en flis i høyre foten. Vanlighvis er det ikke noe, men denne gangen gikk den dypt og langt inn. Det var en langt diskussion og prat med hun. Til slutt måtte Pappa holde hun fast og mamma tok den ut. Hun likte det ikke, men innså at det var bedre enn med den. Hun var så sliten til slutt, at hun sovet av med en gang i senga si. Verden var OK igjen.

På lørdag dro vi alle (Mamma, Pappa, Alvilde, Serine og Oma) til Sylling på [Jordbæreventyret][#1]. Vi spiste Jordbær, ridde på hester, hoppet i høyet, gikk gjennom Trollskogen, badet i vannet og spiste godt. Mini var så trøtt at hun sovet av allerede fem minutt etter hun satt i bilen. Siden det var kanskje litt tidlig, så kommet hun allerede halv ti tilbake og ville ha underholdning når foreldrene hennes egentlig ville legge seg. sigh

Sønndag tok vi oss bare en liten tur til nye huset våres, til stranda i nabolaget (Alvilde ville badet, men Pappa hadde glemt å ta med badetøy til hun) og etterpå spiste vi verdens største soft-is i Lier. Alvilde rakk ikke å spise alt. Siden Mamma var hjemme, så tok vi med oss litt jordbær til hun.
Denne kvelden var det Mamma som la Alvilde i senga si. Pappa passet på Mikro nede (kos på Sofa), mens Mamma ordnet alt.