Hva en lang uke. Mandag (førrige uke) kommet Tanta-Mi og Oskar og Mini fikk enda mer gaver til bursdagen. Kanskje var det litt for mye i år? Pappa er litt usikkert, mens mamma er ganske trygt. Alvilde fikk første sykklen sin da. Nå dreier seg alt om å sykkle. Hver dag. Sykle hit, sykle dit og sykle til lekeplassen. Pappa var litt uforsiktig og nevnet på mandag eller tirsdag at Alvilde kunne kanskje sykle sammen med han til barnehagen en dag. Sånne detaljer som når, blir ikke hørt av hun, Hun snakke neste morgen på dette og Pappa fikk litt dårlig samvittighet på grunn av dette. Men på torsdag gjorde han endelig opp for dette og tok hun til barnehagen. Han pleier å være så heldig, at mamma gjør dette på hverdager, men av og til burde han også stille opp.
Hun ville egentlich ta med sykklen inni barnehagen, men det gikk ikke. Men så var der greit at Pappa gikk igjen når hun kunne vise sykklen sin til andre barn i barnehagen.

Mamam har nå fått permisjon og alle venter på at mikro-en kommer. Hun er litt stresset men hovedsaklig er hun høy-gravid. Alvilde har vel ikke helt skjønnt det enda. Hun aksepterer et lille søsteren er i magen til mamma, men hun er veldig lite interessert i dette. Tror pappa.