Torsdag var fri. Vi flyttet bursdagsfeiring av Alvilde til Torsdag og mange hadde tid for å stikke innom: Matthias, Olava, Alice og Luca. Alle sammen og det ble en stor feiring til lille Mini. Takk til alle, som hadde tid og ville komme. Og takk for gavene.

Ordentlige bursdagen på lørdag var veldig rolig. Været var kjempe fint. Vi tilbrakte dagen hjemme, bare holdte på med å kose oss, tokk fram badebassenget. Vi spiste is, godteri, kake og leket hele dagen. Alvilde fikk ei pakke fra Oma fra tyskland og Mamma dro dagen før ut for å ordne gaven fra bestemor og bestefar. Da var derfor mye å leke med på lørdag.

Sønndag ble været verre, men vi forsatt bare med lek og kos. Det er ikke ofte man bruke så mye tid på å kose sammen og å føle seg som en familie med bare seg selv.

På den negative siden ble kveldene alt for lenge denne uka. Det viste seg at Mini kunne holde ut langt på kvelden og kanskje rundt kl. åtte er det på tid for at hun legger seg. Men den proseduren blir da også veldig slitsomt og langtvårig. Så det må justeres litt nå.