Påske. Endelig er Påske. Og hele familien har dratt til Oma til Tyskland.

Det var ltit vanskelig å holde Minien våken hele turen. På Trikken til togstasjonen i Hamburg var slutt. Da sovet hun i armen av Pappa selv om han prøde alt for å holde hun våken. På flyet ville hun ikke sove eller hvile. Så blir togtur etterpå veldig rolig og når vi kommet frem, måtte hun våkne. Da var det OK å ha sovet litt.
Alvilde var kjempe glad i møte Oma igjen og det var vel det samme omvendt også. Og Onkel Thorge var også der.

For å tilby litt underholdning dro vil til Tierpark Thüle på Lørdag. En slags kombinasjon av Dyrepark og Tivoli som Alvilde syntes var veldig stas. Hun måtte prøve alt. Pappa og Oma måtte dra med i alt, mens Mamm kunne slippe unna det fleste pga. micro-en.

Sønndag kommet hele familien på besøk til brunch/frokost, Kaffe og Kake og litt suppe. Mange å leke med og mye sjokolade. Alvilde fikk også sitt eget Påskeredet. Påskeharet hadde lagt alt klart. Til frokost fikk Alvilde hver dag en Benjamin Blümchen yoghurt.

Mandag fikk Pappa og Mamma lånt bilen fra Oma og tok en tur gjennom Ammerland til et bondegård. Der var noen dyr også, men Alvilde leket mest i andre etasjen i loven, mens Mamma og Pappa spiste litt og drakk Kaffe.

Tirsdag dro vi da på besøk til Mathies til Moorburg. Da fikk Alvilde å leke litt med Lila. Til slutt ville hun ikke hjem legner.