Alvilde kommer omtrent hver natt inni store senga. Proseduren er sånn, at hun våkner, slå på lyset sitt og setter seg i senga si. Så roper hun etter en av hos til vi kommer. Siden vi glemte en gang å spørr hun om hun måtte tisse (og vi fikk angre det), så gjør hun det. Så kryper hun inni store senger etterpå og sover videre. Men siste gang kommet pappa på ideen å si til hun, at hun nå kunne gå og legge seg igjen i senga si. Og det gjorde hun. Så enkelt kan det være. Funker ikke hele tida, desverre.

Fredag var en spennende dag til Alvilde. Først så var der påskefrokost i barnehagen og så rett etter påskeleting og så kunne hun være med mamma til jobben hennes og har mer påskefeiring der. Kjempegøy.
På kvelden har Mamma og Pappa endelig ordnet en liten, brukt CD spiller til hun. Kjelleren er full av gamle CDer og hun har fått sine egene. Da fant vi oss en CD spiller på finn, så at hun kan høre litt på musikk selv. Hun syntes at der var kjempe spennende. Første CDene er fra Smashin Pumpkins og Led Zepplin. Bra musikksmak.

Lørdag kveld tok Pappa Mamma med på Kino. Hun visste ikke det. Og siden dette har ble skrevet ca. 12 timer før dette, så håper han an hun ikke sjekker bloggen i løpe av dagen. Tanta-Mi skal passe Minien da. Vi må trolig ordne litt godteri før dette.

Sønndag tok vi oss en sykkeltur nede til Elva, leket i vannet, sammlet kongler og stein og koset oss.