På torsdag dro hele familien til Sandnessjøen for å tilbringe Jul der oppe. Med natt-toget til Trondheim og så videre til Mosjøen. Sammen med Tanta-Mi og Oskar kjørte alle sammen med tog og buss fram til de kommet til Sandessjøen.
Derfor ble dagen på fredag litt ekstra langt og alle var vel supertrøtt da vi la oss endlig i senga.

Sønndagen begynnte Jul. Det betydde å stå opp tidlig, forberede masse, gjør siste handelen og få alt på plass for en koselig kveld. Alvilde måtte vente lenge til vi endelig var ferdig med å spise og å vi kunne begynne med å dele ut pakkene.

Før så dro vi hit og dit for å ønske god jule og utdele noen gaver og spiser kake og drikke kaffe.
Da tida hadde kommet, så kommet også selve Julenissen og delte ut litt ekstra til hun og han Oskar. Alvilde var ikke redd i det hele tatt og fikk et klem fra nissen.

Pga. av all de gavene tok det ganske langt tid til alle gavene av ungene ble pakket ut og de ble sliten nok for å legge seg. Selvf. hadde begge ikke lyst til dette, men kunne overbevises ogsa.

Dagen etter var det selvfølgelig kjempe spennende å leke med all disse ting. Resten av familien ble invitert av bestemor til et kjempestort lunsj/frokost/kaffe/kake møte i løpet av dagen. Derfor var der mange å leke med og masse for å vise fram.

Stortsett så var Alvilde helt fornøyd med jula i år. Hun hadde fått en Elsa (Frozen) dokke, en mikrofon med stativ for å synge, ei elsa-veske (også frozen), bøker av “lille søster” og mange, mange andre ting. Hun bruker å gå rundt hele dagen for å vise hva hun har fått og leke med alle hun får tak i.