Egentlig ville Bestemor og Bestefar allerede dra nå på tirsdag, men Alvilde var litt “syk” og så måtte hun være hjemme. Begge har passet på hun, gikk på tur og gjorde andre morsome ting. Da ble det en dag til ;)
Fra Onsdag var vi alene hjemme. Mamma og Pappa skule på en visning samme kvelden. Derfor kunne Alvilde leke hos Tanta-Mi og Oskar. Når de to foreldrene kommet for å plukke opp Mini-en, ble døra åpnet av to nakne barn. Begge kjempe glad over at de akkurat har tatt et bad! Mye moro.

På lørdag tok vi oss en tur inni skogen, tilbake til Goliathvannet. Under veis dit samlet Mamma og Alvilde masse blåbær. Vi hadde kjøpt blåbærplukker - en liten og en stor - og begge skulle fylles. Nesten fremme så vant vi også jakken (hengende på et tre) til Alvilde vi hadde mistet for tre uker siden. Dette brukte vel opp alt av flaksen vi hadde med oss den dagen.
Pappa hadde litt uhell og fallte på en stein. Vi tilbrakte natta nærme vannet og koste oss så godt som mulig. Mamma tok være på alt: hun satt opp teltet, lagte mat og sammlet ved. Pappa kunne ikke gå lenger. Alle la seg i telte ganske tidlig. Neste morgen hadde Pappa håpet, at det kanskje hadde blitt bedre, men det var ikke som skjedde. I steden ringte vi for hjelp og mens vi ventet samlet Mini sammen med Mamma litt mer blåbær. Så kommet helikopter for å ta Pappa en tur til sykehuset, mens Mamma og Mini gikk veien hjem igjen. Nå er det seks uker pause med camping.