På tirsdag kommet Bestemor og Bestefar på besøk. De parkerte - som vanlig - direkte på inkjørelsen med den nye bobilen sin. Oskar og Tanta-Mi kommet også på besøk og alle koset seg masse. Torsdag var en stor dag til lille jenta. Hun klarte for første gang å gå på do. Hun sa ifra og alt. Til belønningen fikk hun seg et klistremerke som hun kunne klistre fast i boka si. Men hun synes sikkert at reaksjonen av foreldrene var mest morsomt.
Bestemor og bestefar var hos oss hele uken. De har hentet mini fra Barnehagen, passet op hun, tullet med hun og koset med hun. Seng-rutinen ble: Natta Mamma, natta bestemor, natta bestefar. Koselig.

På søndag kjørten alle og også Tanta-Mi og Oskar til Vestfossen og et herregård der. Vi så på påfugl og sauene. Men Alvilde sovet i vogna, spiste vi varmt eplekake med Vanilieis. Alvilde fikk ikke noe - he,he,he. Før var vi på et bondegård for å plukke opp bringebær. Alvilde hjalp å fylle eskene med masse bær. En stor del endte også opp i magen hennes. Magesmerte fikk hun ikke.