Nå er Alvilde i Sommerbarnehagen. Neste uke skal hun begynne i nye gruppen hennes, men så lenge er hun fremdeles med gamgle gjengen.
På onsdag fikk Alvilde pottebøker (Siden vi skal begynne med pottetrening) og hun satt også første gang på potten sin. Hun ville egentlig ikke slutte med dette heller, men Pappa tror at hun likte mer å leke med dopapir enn å jobbe med målet. ;)

På torsdag traff Alvilde Pappa bare noen sekunder i elveparken. Mamma og Pappa byttet en sykkel mot bilen og han kommet hjem alt for sent den dagen. Men samtidig fikk hun en Gave fra Gabriel og Laura. Den har hun lov til å åpne på fredag da.

På lørdag laget Pappa og Alvilde en kirsebær-kake og inviterte Tanta-Mi og Oskar for å hjelpe med å spise den. De kommet på ettermiddagen og tok med grillmat og sånn. Kjempe koselig.

På Søndag tok vi oss en tur til Gulskogen Bondegår. Der var mange påfugl som sprang rundt. Alvilde fikk iss og leking i hagen. Etterhvert ville vi egentlig på Yaya’s, men de hadde stengt om sommeren. Da ble de italiensk pizza isteden.

Mandag morgen var henneførste dag i den nye gruppen i barnehagen. Mamma leverte hun og rapporterte, at det var ingen problem for hun å være nå en av store jentene.