Hjemme igjen fikk vi spontant lyst til å gjøre litt mer. Pappa ble overbevist at det var kanskje en god ide å investere i litt campingutstyr og å dra i marka en tur. Så på samme dag gikk hele gjengen og kjøpte seg telt, soveposer og tilbehør. Onsdag pakket vi (eller heller: Mamma pakket det meste) sammen og tok Skiheisen opp i marka og gikk så videre inni skogen. Veien oppover var kjempe tungt å gå, men Alvilde klærte seg fint. Under veis var det masse blåær hun kunne spise og Mamma lagte planer for å sammle bær på veien hjem dagen etterpå. Vi gikk noen kilometer i skogen til vi kommet fram til Goliat-vannet i finnmarka. Vi satt opp teltet i nærheten av en T-hytte og begynnte å spise, kose og å bade resten av dagen. Etter Mini-en hadde lagt seg for nattesøvn i teltet forsatt Mamma og Pappa og sitte foran bålet.
Morgen etter var hun våken igjen tidlig å vi stått opp for å lagge kaffe og å spise frokost. Litt bading etterpå og etter en tur og hennes morgen-dupp pakket vi alt sammen og gikk tilbake. Siden vi skulle spise pannekaker med blåbær, så samlet Mamma og Alvilde mest av alt blåbær. Veien tok selvf. mye lengre og nedstiging i skibakken var kjempe vanskelig og tungt. Mye mer enn veien opp. Alvilde gikk meste delen av veien gjennom skogen, men måtte bæres i meisen i skibakken.

På fredag fikk vi besøk av Sigrid, Maja, Ingunn og Ulf. Alle koste seg sammen i hagen under kjempe vær. Lørdag tok vi det litt roligere. Først ordnet vi litt utstyr som manglet på første camping-turen og so kjørte vi på en tur til Gulskogen, spiste is og kjøpte nye klær til Alvilde.

Søndag, den siste feriedagen, møt vi Katrine, Kristian og Alice i Sandvika, spiste mat og is, hadde hyggeglige samtale og koste og i sola.