Tirsdag kveld gikk Mamma med Lise og Mini på tur over Vandve og kommet hjem ganske sent. Mini var fremdeles våken, men sovet av i løpet av noen få minutt, når hun ble lagt inn i senga si.
På onsdag var det grilling og fotballkamp på fotballbanen på Vandve. Først tok alle en dusj i rødstua (inkl. mini) og etterpå gikk vi til fotballbanen. Alvilde måtte også gå ut og sparke litt og å spise pølse med lumpe.
Torsdag kjørte Oskar, Tanta-Mi, Jørgen og Bestefar på Fisketur. Mamma, Pappa og Alvilde gikk en tur over øya og skulle møte de på Fergekaia. Den liten tur tilbake med båten ville Alvilde ikke ta. Hun syntest Motoren var skummelt og på reddningsvester kan man kanskje ikke stole på heller?
På Fredag var Mamma og Pappa på fisketur med bestefar. Bestemor skulle legge hun og de ble litt krise da. Men Mamma og Pappa kommet jo hjem etterpå. Tidligere den dagen gikk gruppen av Oskar, Tanta-Mi, Jørgen, Mamma, Pappa og Alvilde opp på Mershaugen (Vandves høyeste sted) og koset seg med Kaffe og kjeks.
Ellers var det hele uka masse spising av is, drikking av brus og kosing på Vandve.
Mandag ettermiddag tok vi toget tilbake til Trondheim/Oslo (Bestemor var så snill og kjørte oss til Mosjøen) og alt gikk bra igjen. Mini-en var kjempe trøtt når vi byttet til Sovevogn, men det gikk greit likevel.