Siden noen dager sover Alvilde lengre hver morgen. Samtidig har hun funnet ut at hun kan allerede flytte i Mammas og Pappas seng mye tidligere enn bare midt på natta. Nå må vi styre litt imot og få hun til å sove i hennes seng.
På fredag var nå endelig den andre bursdagen hennes. Hun måtte jo vente 100% av livet hennes på denne dagen på nytt! Det er et stort sak for hun.
I barnehagen fikk hun krone på hodet og fikk lov for å være litt hoved-persjonen en dagen. Litt skeptisk var hun likevel.
Mamma og Pappa har sunget til hun i senga og hun fikk noen gaver da allerede. Foreldrene har også endelig klart å gjøre dukke-huset ferdig.
På Lørdag kommet enda mer besøk hjemme til oss. Dagen var full med kake, kjeks og saft. Såpebobbler, Sparkesykkel-kjøring og jaging over gresset - alt måtte gjøres. ;) Og vi hadde meget flaks ang været! Selv om noen ikke kunne kømme (litt trist er det), så var med oss den dagen: Karoline, Thomas, Mathias og Olava, Einar og Hege, Tonje og Sverre, Oskar og Tanta-Mi. Takk for at dere var med! Søndagen var hele mottsatte derogmed. Alvilde lå slapp på sofa, ute var regn og hun måtte slappe av hele dagen.