Alvilde fikk brev fra Barnehagen at hun skal være en av noen få unge som skal bytte gruppen og leke med litt større barn fra 1. August. Mamma og Pappa synes ikke mye om dette og Mamma fortalte at nå - under påvenning - Alvilde ikke var helt komfortabelt med å bli levert til en ny gruppe. Pappa vet ikke helt om hva han synes om dette enda.

Denne helga var Alvilde i Tyskland. Mamma tok seg en tur til til Polend over morsdagen og den lille reiste på besøk til den tyske delen av familien.
På lørdag var Pappa på tur og Oma måtte passe på Minien. Hun tok seg en tur med Thorge inni byen, fikk is og leking og Oma tok hun etterpå vel på lekeplassen for å slite hun helt ut. Da var det ingen problem å legge hun etterpå. Pappa kommet hjem midt på natta og fikk derfor bare lite søvn: Alvildes dagen begymmer ~ 0530.
På Sønndag da var hele familien på besøk: Broren til Pappa hadde også sine to datter med seg - Masse folk for å leke med. Alle tok godt være på hun med Sjokolade og Kake og en liten og trøtt dverg klatrett frivillig inni senga seg senere om kvelden.
Mandag på turen hjem sovet hun igjen på flyet og fikk ikke med noen av turen. På flyplasset traff vi da Mamma som har akkurat også kommet tilbake til Norge. Gleden var stor for alle.