For den planlagte turen i helg til Tyskland har den lille fått nå den BabyZen YOYO barnevogn. Desverre har Pappa sett hva den kunne gjøre, så andre var ikke en alternative lenger. Nå kommer den med i håndbagasjen på flyet. Alvilde liker den allerede og vil sitte i den hele tida.

Vi fikk den ikke med i håndbagasjen. Kanskje gjorde vi noe feil. Pappa glemmte neste Ryggsekken hennes på Flyplasset og måtte en gang til gjennom Sikkertssjekken for å hente den. Flaks at den var der fremdeles. Hele bagasje-greie tok 45 min for å komme gjennom alt så at bording hadde akkurat begynnt. Ikke tid for en Kaffe en gang.
På flyet sovet den lille av ganske fort. Men Pappa ble dårlig. Så dårlig at han måtte gi sovende Alvilde til nabo-pasagjeren (hun hadde vel egne barn) og måtte ble tatt være på av flyvertinnen. Han fikk is i nakken og Cola og vare tilbake i løpet av noen minutt. Sikkert noe i sammenheng med lite frokost og ingenting å drikke og stress. Alvilde - som vanlig - storkoste seg likevel og etter landingen var alt normalt igjen.

Duo-en ble hentet av Oma i Hamburg og kjørte direkte til begravelsen. Alle var veldig leid seg, men Alvilde holdte humøren oppe, spiste rosinboller og fortalte presten sin egen historie. Et lite tegn at livet går videre og Pappa fikk masse ros for hun etterpå. Hun følgte med på minnestunden etterpå (som heter ‘lik-lunsj’ på tysk) og ble så kjempe trøtt etterpå. Om kvelden savnet hun visst Mammaen sin og trenkte litt ekstra kos av Pappa for å falle i søvn.