På Tirsdag var det nå den ekte bursdagsfeiring. Men det var jo midt i uka, derfor: ingen gjester. Men Mamma og Pappa tok hun til Lekelanden i Drammen. Mamma (som har vært på Lekeland før) og Pappa (som har aldri vært der før) gjorde det beste for å følge den lille til alle steder. Til slutt tok Alvilde den store sklide og hadde fremdeles ikke nok. Men hun var så sliten at hun ikke kunne går lenger og prøvte og krabbe videre i stede. Det er jo aldri nok!
Men Mamma og Pappa war enig at nok er nok og det tok ikke en gang fem minutt i bilen etter de kjørte og den lille hadde sovet av.

I løpet av de neste dagene ble den lille syk igjen. Litt feber og veldig klemmende til Mamma og Pappa. Det er faktisk litt vanskelig å legge hun. Hun skriker veldig ofte når hun egentlig er trøtt og skal sove og alt er bra med en gang hun får lov til å sove i store senga men en av oss.

På Lørdag - det visste Alvilde og Pappa - hadde Mamma utrikningslaget sitt. Tidlig om morgen kommer venennene til Mamma og plukket hun opp. Så forsvant Mamma i litt kvalitets-tid og Alvilde og Pappa brukte dagen med å leke, se på TV og å sove. Også kvalitets-tid. På Sønndag kjørte begge til Oslo for å sammle Mamma inn igjen. En liten Pause i Asker for å spise og å lade og dagen var også over.

Mandag var egentlig planlagt et besøk hos Helsestasjonen, men den lille var fremdeles for syk for å få lov til dette.