Nå har vi kommet tli den siste uke i år. Den lille fyller nå snart et år. Men vi skal feire litt tidliggere (allerede på Søndag).

Den lille har oppdaget musikkanleget i kjelleren og synte at det var kjempe artig og slå musikken av og på igjen. Ved siden av dette ble hylla tomt av CDene.

Hun ble også veldig høflig og sier “Takk” hele tida når hun får noe.. desverre også når hun gi noe til oss. Hun har trolig ikke skjønnt konseptet enda. ;)

I mellomtida har hun også forbedret metoden for å gå på to bein. Ikke helt stabilt enda, men hun jobber med saken. I hvertfall foretrekker hun å gå på to bein i steden for å krabbe. Man kan jo holde bra ting i hendene da..

Pappa er hele tida opptatt med å hente den lille fra de første trinnen av trappa. Alvilde synes at det er kjempe gøy å bli jaged bort fra trappa. Det gjør det ikke enklere for Pappa.

På Søndag hadde vi besøk av mange venner: til Alvilde og til Mamma og Pappa. Selv om bursdagen var litt for våt (pga. regn vær), fikk vi plass til alt og alle. Mamma hadde påvirket Pappa for å fikse en slags Pavillion og når det begynnte å regne var det plutselig kjempe praktisk.
Da fantes mange kaker (husk Smurfekakene!), pølser og ballonger. Alvilde har fått noen ballonger i rommet sitt tidlig på morgen.