Så lenge var uken til alle kjempe bra: Pappa var hjemme og hadde tid for å gjøre ting han hadde lyst til uten at “jentene” plaget han, og jentene koset seg i Sandnessjøen: Den lille fikk besøket barnehaget for første gang i livet sitt og Mamma var antakelighvis på fest og leverte den lille til bestemor og bestefar. En uke langt kan man trives på den måten. Men etterpå må alle komme sammen igjen.
Pappa savner sikkelig jentene sine og som han har hørt er det det samme omvendt også.

På fredag har de kommet tilbake. Lille Alvilde er litt opptatt av Mamma, men hun varmer opp meg Papsen igjen. Så mye, sånn et der var helt tilbake til normalt på Sønndag.
På Sønndag hadde vi også besøk av Ingunn, Ulf og Maya og Sigrid. Da klarte den lille lett å holde seg våken til etter halv åtte, selv om hun nesten ikke hadde sovet på ettermiddaggen. Lett med leke-kompiser.

På Lørdag fikk den lille en ny kompis: Truls Sofus. En gamle han-katt av 13 år, som kanskje har funnet seg et nytt hjem nå. Kommer an hvordan han oppfører seg med den lille og omvendt. Hun virker i hvert fall fasinert av den nye beboer.