Nå er den lille et halvt år gammel … litt mer en dette allerede. Da har vi kommet en god del av veien allerede.
Mini-en er på vei til å gå på alle fire. Hun synes at det er kjempe artig wygge fram og tilbake og det mangler bare en liten del til hun skjønner at man kanskje også kan komme framover på den måten.
Fram til dette kommer til å skje jobber hun også med å utbygge trekke teknikken sin. Med Beina og armene trekker den lille kroppen seg over gulvet fram til hva hun synes er mest interressant. Og det endre seg hver femte minutt.

Det er veldig spennende å se hvordan hun skjønner mer og mer av leiligheten. Der finnes jo et sånn rar ting murerne har laget i veggen for å komme seg i et annet rom. Herregud var det spennende for hun når hun endelig skjønnte at man kanskje også kan komme seg i et annet rom alene og utforske alt der!
Siden Mamma og Pappa fremdeles holder på med å pakke ting for flyttingen, ligger klær, poser og andre rare ting bare på gulvet. Perfekt for å titte litt nærmere på alt her.

Mamma-en var kjempe flink denne uka og har pakket inn allerede en god del når hun fikk litt tid av den lille. Derfor har Pappa passet på den lille på fredag kveld. Mini-en har det litt vondt akkurat nå og er ikke i topp-form. Derfor brukte han alle triks for å slite hun ut og å få hun inni senga på tida. Så mye grøt med blåbær og melk har hun aldri drikket før. Det tok fem minutt etter hun hadde drukket hele flaska si og så hadde hun sovet av… zzzzzzzz
Sammen med Fr. Kanin og Heinemann ligger hun nå i senga si.