Vir har vært med den lille til Helsestasjonen, bare for å sjekke. Vekten ligger nå på ca. 6.1kg. Vi var litt usikker om hun hadde det kanskje litt vondt i nakken eller om hun var stiv i nakkemusklene - hun bøye seg bakover i bæresele og når hun ligger på lekeplassen - men helsesøsteren sa at det var mest sansynligvis bare at hun er veldig nysgjerrig og at hun vil titte på alt. Det er bra, det er lovt.

Siden hun fyller nå fire måneder har hun fått sin første bit “ordentlig” mat - en slags grønnsaksmos. Gulrøtter blandet med noe annet. Det var ikke mye mer en halv spiseskje, men mer en nok for den lille. Alt som smaker annerledes ann melk er bare æsj.

Fra og med fredag har begge jentene reise opp til Nordlandet og Pappa er alene hjemme. De skal møtes i litt over en uke igjen og han håper at Mamma holder han oppdatert hva som skjedde med den Mini-en.
Det ser i hvert fall så ut, som alle koser seg, selv om det er sikkelig dårlig vær der oppe.
Pappa har også fått beskjed at den lille nå kan rulle seg tilbake på ryggen. Han synes det er kjempe bra - spesiellt fordi da har hun ikke grunn lenger for å bli sint når hun har rullet seg på magen og kommer ikke tilbake…