Da er vi i uke 17 allerede. Mini-en hadde besøk av Oskar og Tante AM og alle sammen tok en tur til Rustadsaga og til lekeplassen føran huset. Og denne gangen var det ikke noen skriking når hun var på armen av Tanta si.

Hele gjengen tok seg også en tur til Huk igjen, Pappa med Kayakk og Mamma gikk hele veien med Mini-en. Den lille blir trolig mer komfortabel med å gå ut på tur.
Det ble testet på Lørdag på Grønland - og gikk helt feil. Det var kanskje alt for mange mennesker og så ble hu helt slitet ut. I tilleg blir hun nå redd av fremmede folk. Pappa og Mamma begynner å bryr seg hvordan de skal finne barnevakt da…

Eneste untak var en gruppe av pensjonister hun traf på en av de to turen rundt nøkklevann. Det skulle blir veldig høy støy antakeligivs når de kommet inn - fram til Mamma skjønnte at det var en gruppe av døve pensjonister. Da ble det masse å se på, men lite å høre…

Mamma har bestemt seg å kjøpe en bæresele til (nr. fem nå) og pappa hadde gleden å få lov for å hente den. Fra andre sida av byen. Snart har den lille mer utstyr for å bli bært en dagsforbruken av bleier.