Den lille nesten har fått till å rulle for første gangen. Hun klarer å rulle fra magen til ryggen, men ikke omvendt. Ikke enda. Hun kommer veldig nærme, det mangler bare en liten del…

I følge den ukelige veiingen har Mini-en nå krysste den 6kg grensen. Endelig. Hun ligger forsatt litt under den optimale vekten, men så mye som hun spiser, tar det bare en, to døgn.

Oppdatering: Ang. rulling på magen og sånn: nå er vi da allerede. Hun ruller seg fra rygen på magen. Men ikke tilbake. Det går bare hvis Mamma legger hun på magen først.

Mamma er akkurat litt syk, det gjør det litt vanskelig å gjør så mye med den lille på utsida. Så blir det litt tvangs-kos en eller to dager.

Sønndag har begynnte med blandet lukt av stearinlys, varmt seng, noen gaver og tissebleier. Den lille er fremdeles kjempe glad hver morgen at det fremdeles finnes Mamma og Pappa og hun venter tålmodig dagens første puppingen.
Resten av dagen brukte gjengen på å kose seg og gikk på Mathallen for å spisse middag. Et lite besøk etterpå hos Karoline og Thomas ga en fin avsluttningen av dagen.