Mini-en har nå fyllt tre måneder. Og nå begynner hu å bli redd av fremmende folk. Bare litt, men likevel redd. Det betyr for øyeblikket er det masse kos og klemming med enten Mamma eller Pappa.

Mamma og Pappa titte av og til med den lille i speilen, men hun skjønner ikke seg selv enda. Det skal komme til å skje mellom den 6. og 18. måned. Men der er jo bare litt til…

Og så kommer det nå til åt den lille begynner å lage det litt mer vanskelig til foreldrene sine. På shoppingtur med Mamma i Sandvika gikk alt bra; fram til bilseten ble tatt fram. Da hadde hu ikke lyst til å sitte i i det hele tatt. Litt vanskelig å ro hun ned hvis man er der alene og har egentlig lyst til å kjøre hjem.
Hjemme var alt bra igjen. Fliring og kosing. Hun skjønner vel godt hvor hun bor.

Lørdag var vi på Sandvika Storsenter til Matfestivalen: Mamma og Pappa går dit hvert år og denne gangen ble Mini-en også framvist. Hele dagen gikk greit og Alvilde sovet i bæresele med mass folk rundt seg. Ikke sånn som det var dagen før. Mens Mamma holte på med puppingen i barnekroken fikk den lille også sin første brannalarm. En dag full med opplevelser.