På den siste dagen i Sandnessjøen måtte den lille samme med Mamma en gang til i byen. Kvinner - aldri nok shopping. Men hun antakelighvis likte det godt her, fordi de siste dagene var det bare fliring og soving og nesten ikke noen skriking.

Alvilde er en liten fly-jente. Hun har sovet hele veien mens ander barn måtte skriker. Pappa fikk opplæring i hvilken fly-koffert han må kjøpe når hun er litt større.
Flyplasspersonalet var livsredd av den lille sin melka og måtte teste alt og alle. Plagsomt.

Som vi sa kjørte vi på torsdag for å kjøpe barnevogn Mamma var så forelska i. Pappa måtte også inrømme at den var fin og den tok mye minde plass i bagasjerommet. TFK Joggster Twist heter den nye.

Ellers blir det mer og mer fliring. Den lille har også begynnt nå å akseptere Kaninen sin og holder den fast og å kose med den. Ser ut som vi har fått et familiemeldem til…

Mamma og Pappa har også klart å miste Kaninen. Heldighvis har vi to av de, men vi er ikke sikkert på hvilken av de to vi har mistet. Alvilde har ikke skjønnt det enda, siden backup-Kaninen sprang inn med en gang.

Den lille griper nå mer og mer etter ting. Hold fingeren din føran hun og hun kommer til å prøve å ta den (hvis hun har lyst til det). Den blir sikkert litt spist etterhvert. Samme skjer med stakkars kaninen.