Nå er ferie. Vi har reist opp til Nordland med flyet. Det gikk helt greit. Litt skriking i begynnelsen i bilen, men så sovet den lille monsteren av. Mens Pappa parkerte bilen hadde Mamma og Alvilde ventet i Flyplasset. Takk til den lille kunne vi passere sikkerhetssjeck-køen med en gang og komme på flyet nesten som de første også.
Hun virkelig begynner å like den baresjalen og sover i den.
På flyet gikk alt bra - som sagt - og two timer senere hadde vi kommet til besteforeldrene. Sent om ettermiddagen begynnte det å regne, men Alvilde sovet likevel i Barnevogn i regnet uten å bli våt. Margrete var kjempe glad i den lille og og de to fikk like kjole i lila.
På onsdag tok vi turen til Vandve. Den lille er nå bestandig trøtt. Sikkert pga. for mye lys her. Men Bestemor og Bestefar er kjempe glad over at hun er her og de har ordnet et nytt seng til hun med en gang. Oldefar har også fått å trille hun litt.

Etter en natt i senga med mama har Bestemor og Bestefar fått Onkel Arnt til å kjøpe Senga til den lille. Med en gang sovet hun bedre og lengre. Det ser ut som å dele senga med mamma ikke påvirker bare mamma-en. Det er mye bedre nå.

På Søndag var den lille med på Vandve-marsjen. Mamma måtte vente 30 år, den lille 2 måneder. Været var bare for varmt, så den lille sover dårlig og er dårlig opplagt også.
Hos Oldefaren har vi målt nå 65 cm med en gamle målestokk.

Mamma har tenkt å kjøpe en nye barnevogn til den lille. Self om den hun har passer fremdeles, tror mamma op at hun blir enda større. Hun kommer sikkert til å kjøpe en med tre hjul når vi kommer tilbake fra ferie.