Lørdag var en lang dag. Kl. 0900 på morra var hun allerede invitert til å spise pannekake hos naboen. Noe som førte til at hun tilbrakte hele dagen ute og holte på med å leke med Alva og broren hennes. På ettermiddagen spiste de pølse og pizza og tok noen svøm i jakkuzien de hadde også. Da det var umulig å legge hun mens de andere barn holdte på med å leke ute, så fikk hun lov til å være ute også til sirak sju.. nei, halv åtte..vent.. åtte ble det da.

Søndagen var også lang. Det var en visning igjen, så Mamma tok Alvilde på tur til klattring (som hun elsker) og hun lovte Pappa å ikke klattre så høyt. Etterpå hentet de Tante-Mi fra jobben hennes (hennes bil er ødelagt akkurat nå). Når Alvilde kommet tilbake sovet hun dypt og Mamma måtte bare hun på sofen. Hun var helt utslitt. Pappa fikk høre senere at hun klattret så høyt hun kunne.. typisk.

Siden hun hadde nå en liten pause på ettermiddagen var hun selvfølgelig lysvåken resten av kvelden. Klokken 2200 gikk Pappa da opp, tok bort nettbrettet og ga beskjed at det var nå tid for å sove. Det gjorde hun da.

Mandag var en stor dag! Alvilde lærte å sykkle alene på sykklen sin. Det tok ikke mye mer. Mamma hadde skjønnte at nøkklen var å la hun bruke balansesykklen mer og når hun hadde kommet langt nok på den, så tok Mamma hun bare på den ordentlige sykklen og sammen med Pappa gikk det litt fram og tilbake. Til slutt måtte de ikke holde Alvilde fast lenger (selv om hun trodde det). Da det ble forklart at hun egentlig hadde sykklet alene, så var det bare å stig på igjen og bort var hun.

Hun måtte først til lekeplassen, siden kompisen Jonathan var der. Det var digg å kunne vise fram nye ferdigheter. Mamma og Pappa var kjempe stolt og vi tror at Serine også var litt stolt av søsten hennes.