Torsdag var en dag som kommet bare veldig langsomt i gang: Alvildes lille søster er syk og det stjeler masse søvn av Mamma og Pappa. Derfor gikk turen til Drammenselva litt annerledes enn det var planlagt. Det var bare Mamma og Alvilde som kommet seg på sykklen.

Alvilde ble også litt syk og måtte leter rask etter en do. Så ble det bare et kort tur ut og de var fort tilbake hjemme.

Fredag var Alvilde hjemme hos Pappa og Serine. Barnehagen var stengt. Det var litt regnvær i begynnelsen også. Da måtte hun leke med Serine hele tida. Det var ikke så ille som man kanskje kan tenke seg.

Når været var bedre gikk hun ut for å bruke sparkesykklen sin og møtt også Naboensbarn Oskar igjen. Hennes andre venn - Jesper - var fremdeles på tur med Pappaen sin på hytta.

Pappa hadde ikke fått det til å lage Middag, men hentet sammen med Alvilde Sushi istedet. Alvilde likte rekeshipsene som man fikk gratis veldig godt.

På Sønndag var Alvilde med Mamma igjen på Klattreverket. Mamma har investert i litt utstyr for å få det billigere i framtida. Kjempe kult. Alvilde likte klattring veldig godt. Da hun kommet hjem sovet hun i hvertfall i bilen igjen.