Tirsdag, dagen etter at Påskeharen hadde fått smukkene, fant Alvilde en liten/stor pakke under trappe hvor smukkene hadde vært. Lenge hadde Alvilde ønsket seg en Reddningshelikopter og Pappa hadde egentlig ordnet den til bursdagen hennes for en stund siden. Men nå var det Påskeharen som hadde kommet med den. Hva en glede!

Mens da var nå noen visninger i den uken var Alvilde mest i Barnehagen når det skjedde. Men ikke på lørdag. Da tok hun seg en tur med Pappa og Serine til Kiwi og en lang vei tilbake hjem imens. Etterpå var det bursdagsfeiring hos Oskar med Hamburger og Kake. Deilig.

Vi har også endelig løst problemet med å vaske håret med såpe. Hun har bare svømmebrillen sin på.

Alvilde er nå en skikkelig tre-åring. Mamma og Pappa hører veldig ofte at hun ikke har lyst og hun blir sint. Helt normalt, men kanskje av og til litt utfordrende.

På Sønndag var det besøk igjen. Mamma hadde invitert Alvilde nærmeste venn fra Barnehangen hjem til oss: Jonathan, Mie og Celina. Mens Mamma hadde ordet alt oppe med Kake, Kaffee og Pølse hadde hun satt Pappa og ungene i kjelleren for å se på Kino med Popcorn, saft og godterie. Noe ungene syntes var veldig kult. De rakk ikke en helt film før de måtte springe opp for å leke mere. Turlighvis.

Dagen var langt og å leke med så mange barn hjemme var kjempe deilig. Alvilde sovet av på sofa under barne-TV litt over seks. Hun Serine var lengre våken denne gangen. Alvilde har vel koset seg masse!