Da var Alvilde syk. Veldig syk. På mandag kveld fikk hun utslett på kroppen (magen og ryggen), feber og var veldig slapp. Utslett begynnte å skifte i løpet av veldig kort tid, kommet fram og forsvant. Hun fikk paracet og ville legge seg veldig fort. Det fikk hun selvfølgelig lov til. Dagen etter (tirsdag) var hun derfor hjemme, koste seg på sofaen og så på “Doktor McStuffins” tegneserien. Pappa hadde intrykk at hun var egenlig greit etter halve dagen, men vi ville ikke presse noe.

På lørdag var Mamma på tur (utdrikkingslag) og Pappa hjemme alene med jentene. Vi har baket eplekake og laget pizza til kvelds. Vi skulle spise kake etter pizza. Pappa var et lite øyeblikk oppe og når han kommet ned igjen, så sto kaken allerede på stuebordet. Hun ville ikke vente lenger og endelig spise kaken!

Søndag morgen var første spørsmålet “Hvor er Mamma?” og “Har hun sovet hos vennene sine?”. Alt var greit og vi spiste god frokost.

Når Mamma kommet tilbake litt senere den dagen, var det tid for å kose med hun først. Kanskje var det også greit at det var planleggingsdagen i barnehagen på mandag? Da kunne hun tilbringe litt ekstra tid med Mamma.