Nå ligger det masse snø. Pappa måtte ha hjemmekontor på tirsdag og satt Alvilde på kjelken sin for å komme til barnehagen. Det er kjempe gøy.

Etter masse måking, er der en stor haug foran huset. Mamma har gravet seg inni haugen og laget det koselig der. Så skjedde det at hun og Alvilde satt inne der på tirsdag kveld med varmt kakao og feiret snøen.

På onsdag skjedde noe nytt: Alvilde hadde sitt første danse-time. Vi vurderer om hun har lyst til å dra til en slags gruppe dansing en gang i uke. Mamma er med da, siden dette skjer i trenings-studioen hennes og hun kan gå å trene litt samtidig. Etter den timen kommet hun hjem og var veldig begeistret: De hadde hoppet og danset og alt og hun likte det (Selv om hun var veldig sliten resten av kvelden).

Fredag var Oskar til besøk. Han sovet hos oss. Det var stas. Rett etter barnehagen møtes de to hjemme hos oss og holdte på med å leke sammen resten av kvelden. Å sove i samme rom funket også veldig bra. Siden Mamma var på tur, måtte Pappa beholde kontrol hjemme da. Det gikk vel greit.

De to sto opp tidlig på lørdag. Noe som viste seg å ikke være så lurt. Han måtte til en bursdag litt senere og var litt trøtt allerede før. Alvilde ble litt trøtt i løpet av dagen også. Da ble det en tidlig kveld.

Siden Alvilde var så flink i barnehagen under hentingen, hadde hun samlet masse klistremerke. Mamma hadde sagt at de skulle da dra til Badelandet i Drammen igjen og på søndag skjedde det endelig. De to dro tidlig ut for å være en av de første og for å sikkre seg et skap der. Mer enn tre timer senere kommet de endelig tilbake og Alvilde sovet. Mamma sa hun hadde sovet allerede før de kommet av parkeringsplassen. Etter tre timer i vannet er det lett å forstå. Hun sovet to til tre timer ekstra den dagen.

På kvelden laget Mamma og Alvilde kanelsnurrer som vi spiste senere føran barne-tven. Det var godt. Litt for godt kanskje. Noe av maten kommet opp igjen litt senere. Sikkert en blanding av badevannet, salt og mat.

Siden det var helg fikk Alvilde lov til å legge seg med Nettbrettet. Pappa sjekket etter en time hva statussen i barnerommet var: Hun så fremdeles på lille Mullevårpen. De avtalte, at det var kanskje siste episoden og når Mamma gikk inn neste gang, måtte hun rydde bort nettbrettet og hodetelefonen. Alvilde hadde bare sovet av.

Mandag morgen så Pappa Alvilde ikke. Hun hadde ikke stått opp før han måtte dra. Mamma var snill og tok over og leverte hun til barnehagen da.