Så mye som skjer nå i Adventstida: Rampenissen som styere så mye og Nikolaus også har vært på besok. Først om nissen: Han har levert litt sjokolade, men så tok det en annen sving. Han malte på bildet av Alvilde i stua (hun fikk hatt og bart), avis, pappas kopp og et fat var tapet fast på bordet, sammen med stolene rundt. Og en morgen var alt dekket av dopapir. Men Alvilde har også fått et brev av han. Han var så snill å minne hun på å skrive huskeliste til julenissen. Selv om hun ikke har gjort det enda.

Nikolausen kommet natta til Onsdag. Alvilde pusset skoene hennes og vi satt de ut foran døra. Pappa tror hun ikke skjønnte helt, hva hele greia handlet om. Men dagen etter var det kjempe spennende, fordi hun hadde fått pakke. Alle hadde fått en pakke!

Fredag var Foreldresamtale i Barnehagen. Noe pappa gruer seg litt for. Det er sjanse å høre noe negativt om lille dattera si. Men denne gangen var det vel ingen ting. Alt ser strålende ut i følge barnehagen. Mamma og Pappa var veldig stolt av hun. Vi får se om det snur seg til neste gangen da.

På Lørdag ville Alvilde være med Pappa til Lier for å se på huset. Det var kjempe fin. Med en gang vi var hjemme var hun ut av dressen sin og sprang rundt resten av dagen på truse. Typisk Alvilde.