Fredag var det endelig helg. Som overalt. Men Alvilde ventet på helg lenge. Fordi da har hun lov til å bruke nettbrettet sitt: “Pappa, er det helg?” - “Ja, det er det.” - “Da er det lov nå å bruke nettbrettet?” - “Ja, det er det.”

Alvilde har “maset” de siste ukene om at hun hadde så lyst å har en playmobil helicopter hun så engang i lekebutikken. Pappa sa nei denne gangen, siden han ville at hun skulle velge noe fra Lego. Men Mamma kommet på, at hvis Alvilde hadde spart nok penger, så kunne hun faktisk kjøpe den selv. Så vi åpnet sparebøsse og hun hadde nok penger.

På lørdag dro vi da til Gulskogen på lekebutikken for å se. Og de hadde den ikke lenger. Så var det masse leting fram og tilbake. Til slutt kjøpte Alvilde seg en Ambulansebil fra Playmobil. Hun holdte på å leke med den hele kvelden og bilen måtte med på rommet når hun la seg ;)

På søndag fant vi ut at Alvilde har tatt med et husdyr til oss hjem fra barnehage. Eller flere. Hundre. Lus. Da måtte vi dra til apotekete og finne på noe, for å fikse dette.